2024. május 19. | vasárnap | Ivó, Milán nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Képek a Csillag születik második adásából
Kapcsolatok
Csillag születik
Rontó Kitty
Kocsis Tibor
Janicsák Veronika (Veca)
Legnépszerűbb csengőhangok
RTL Klub

Tarolnak a zenei produkciók a Csillag Születik-ben - képekben

Jelenleg Utasi Árpád, ifjú mesemondó lesz az egyetlen nem zenei műsorszám az RTL Klub tehetségkutatójának fináléjában. Az első körből továbbjutó zenés mezőnyhöz Black Time, Polyák Rita, a 4 For Dance és Toldi Viktória négyeshez szombat este Rontó Kitty, Janicsák Veronika és Kocsis Tibor csatlakozott.

A Csillag születik második elődöntőjében ismét 14 produkcióval ismerkedhettünk meg. Az előadókat - akárcsak az első adásban – Falusi Mariann, Keleti Andrea, Fábry Sándor, Náray Tamás pontokkal és a nézők emelt díjas SMS-ben értékelték. A négy továbbjutó: Utasi Árpád, Rontó Kitty, Janicsák Veronika és Kocsis Tibor.

Kocsis Tibor
egy musical betétdallal készült, a Mouline Rouge egyik slágerét, a Your song-ot hallhattuk tőle . Falusi Mariann szerint hiánypótló produkciót élvezhettünk, hiszen kevés ilyen tehetséges énekes fiú van a szakmában. Tibi elképesztő nyugalmával és kristálytiszta hangjával ejtette rabul a nézők és a zsűri szívét. Falusi Mariann és Náray tamás a maximális 10 ponttal értékelte a produkciót, így Tibi 37 ponttal távozott a színpadról.

A szerbiai Csantavérről érkezett a kis mesemondó, Utasi Árpi. A szőke kisfiú Az Indul a bakterházból ismert Regős Bendegúz monológjával szórakoztatta a humorra éhes közönséget. A nézők vastapssal, a zsűri pedig 35 ponttal köszönte meg Árpinak a vidám pillanatokat.

Janicsák Veronika hab volt a tortán

Rontó Kitty Dés László Nagy utazás című számának újraértelmezésével lépett színpadra. Kitty-t édesapja kísérte gitáron, így igazi családi produkciót láthattunk. Érzelem gazdag, árnyalt előadására majdnem minden zsűritag a maximum 10 pontot adott, csak Fábry Sándor volt szőrösszívű. Az ő 8 pontjával összesen 38-at kapott a szőke énekesnő.

Az utolsó versenyző – Stohl András szerint a hab a tortán - Janicsák Veronika volt. Sam Brown Stop című számát adta elő. Az énekesnő 18 éves kora ellenére elképesztő rutinnal és tudatossággal állt színpadra. Egy kisebb vita is kialakult körülötte, mivel színpadi előadásmódja megosztotta a zsűrit. A hangjába azonban nem lehetett belekötni, így dögös produkciójára 38 pontot kapott. Ismét Fábry volt a legszigorúbb, ő volt az egyetlen, aki 8 pontot adott.

A műsort Dolhai Attila produkciója zárta. A népszerű énekes a Queen Show must go on című számával emlékeztetett minket arra: a show jövő héten folytatódik!

- Bíró - www.rtlklub.hu -

[2007.11.11.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2007.11.11. 16:13 • [2]
Nem vagyok zenész,de már a Shibuya alatt is meglepődtem, hogy előkelő helyen végzett Rontó Kitty (3. vagy 4. helyen). Azt nem állítanám, hogy nem tud énekelni, de számomra elég kellemetlen a hangszíne. Egyéb bajaim is voltak vele, de mivel nincs szakmai hátterem, ezért hagyjuk. Szóval nem értem, hogy miért kapott mindenkitől tizest. (Fábryt meg megint hagyjuk, mert ő bejelentette, hogy az énekes műfajt diszkriminálja.)
Kocsis Tibor viszont tényleg nagy találmánya a műsornak.
bizso 2007.11.11. 10:32 • [1]
Mi a véleményed a második adásról?

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még