2024. május 17. | péntek | Paszkál nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Egy tehetség szárnypróbálgatásai
Kapcsolatok
DJ Stormy (Kőházi Ádám)
Legnépszerűbb csengőhangok

Hamarosan talán a dobosból lett DJ dalait énekli a közönség

A Zene.hu mindig is fontosnak tartotta, hogy teret engedjen fiatal, szárnyaikat bontogató embereknek. Nemrégiben már mutattunk be egy srácot, aki kezdő, de annál tehetségesebb DJ. Most már egy jóval nagyobb gyakorlattal rendelkező 20 éves fiút kerestünk meg, aki szakmai múlttal is rendelkezik.

Kőházi Ádám, vagy ahogy a lemezlovas berkekben mindenki ismeri, DJ Stormy 20 éves és lakóhelyét illetőleg ceglédi. Ádám 5 éve van a szakmában, de már gyerekkora óta foglalkozik zenéléssel. Innen közelítettük meg a témát, hogy hogyan is csapta meg a muzsika szele:

Bőröktől a bakelitig

Először zeneiskolába jártam, ahol a dobos és ütős tanszak lett a választott, majd jöttek az általános iskolás osztály bulik, ahol én voltam a "házigazda" a CD-s magnómmal és a lemezeimmel. – kezdte az emlékek felelevenítését Ádám.

Már ekkor megtetszett az, hogy embereket szórakoztatok azzal, hogy zenéket rakok egymás után, így később megtanultam mixelni és a középiskolás évek alatt már a suli-bulik rezidense voltam, 4 éven keresztül. A visszajelzések jók voltak, a fiatalok élvezték ahogy zenélek, ennek eredményeképpen számos helyi bulira lettem hivatalos mint DJ, majd egyre több helyen fordultam meg az ország számos területén. – mesélte, hogy hogyan is csöppent bele a DJ-k világába.

Az „irigység” is vitte előre

A fellépések során megfigyelhettem, hogy a tinik mennyire kedvelnek bizonyos zenéket és hogy telitorokból éneklik őket. Ezt kicsit megirigyelve elhatároztam, hogy saját zenét készítek. Az elhatározást tettek követték, és megszületett a Hiába Vártam dal, amelyet a Yellow Gas Station-ös srácokkal készítettünk el. Ezt Erdélyi Csilla (Sheela) énekli. A zenéből maxilemez is megjelent, amire számos hazai lemezlovas készítette el remixét. – tájékoztatta lapunkat.

Nagyon izgatottam várom a dal fogadtatását és reménykedem, hogy az elkövetkezendő partykon már azt is hallhatom majd, hogy az én zenémet is éneklik a fiatalok.– zárta gondolatait a tehetséges fiatal.

Láthatjuk, DJ. Stormy már letett az asztalra valamit, mert az, hogy számos helyre hívják zenélni azt jelzi, hogy fogékonyak arra a muzsikára, ami a kezei közül kerül ki. Reméljük, hogy maxija segítségével még többet szerepelhet, s ahogy az évek telnek, népszerűsége és szakmai tudása is egyre mélyül.

– Havassy Anna Katalin –

[2008.07.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » vonós [2024.05.16.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.15.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még