2024. május 20. | hétfő | Bernát, Felícia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
VIVA COMET: Zséda a legjobb női előadó
VIVA COMET belülről, ahogy Erős Attila látta
Már az év végi bulikat szervezik a Dance4Ever-nél
Tűzpárbaj zavarta meg a forgatást
Így haknizik DJ Szatmári
Születésnapot ünnepeltek a Dancemix DJ-k
Képgalériák
Izgalmas képek a táncoslányokról
Képek a Club Rotation forgatásáról
Képek a Dancemix buliról
Képek az Erős vs. Spigiboy párosról
Kapcsolatok
Dance4Ever (D4E)
DJ Szatmári
Erős vs. Spigiboy

Kelet-Magyarországon parádézott a Dancemix DJ Team

Remek bulin szerepelt a Comet-díjas Erős vs. Spigiboy páros nevével fémjelzett Dancemix DJ Team, október 12-én. A kiváló lemezlovasokból álló csapat ezúttal az apagyi Flinstones Discoclub vendégeinek szereztek egy ütős estét. A buliról a VIVA Club Rotation csapata is beszámolt, valamint DJ Szatmári is bemutatta új dalát, ami nagy sikert aratott a vendégsereg körében.

Jól döntöttek azok, akik november második szombatján a Tiësto-party helyett a szabolcsi szórakozóhelyet és a Dancemix Parádét választották. Az estet a hely rezidense, Nagy Tibi nyitotta meg, majd - a terveknek megfelelően - pontban 23 órakor átadta a lemezjátszókat Szatmárinak. A legnépszerűbb DJ-k közé tartozó fiatalember rövid visszaszámlálást követően a "100 évet várnék slágerrel" kezdett, amit a teltháznyi közönség egy emberként énekelt. A legnagyobb danceslágerek mellett bemutatásra került az új a "Súgj egy titkot" című dal is. A slágergyanús muzsikát a közönség remekül fogadta.

- Bevallom őszintén nagyon izgultam a játszás előtt, ugyanis nyilvánosság előtt ma harmadszor játszottam a Súgj egy titkot. Szerencsére a vendégek jól fogadták, így megnyugodtam. Remélem ez az új dal, hasonlóan népszerű lesz, mint az "Égess el" vagy a "100 évet várnék" - mondta kérdésünkre a szettet követően a DJ, majd rohant a következő helyszínre, hisz ezen az estén még két meghívásnak tett eleget.

Csúcs ez a party!

Időközben Sári Évivel az élen a zenetévé 7 fős stábja is megérkezett. A Club Rotation forgatócsapata két kamerával rögzítette az eseményt. Az egyik munkatárs kérdésemre, miszerint milyen szempontok szerint választanak forgatási helyszínt, elmondta, nincs semmilyen szempont, abba klubba mennek, amelyiknek a tulajdonosa kifizeti a forgatás árát.

Éjfél után néhány perccel álltak a lemezjátszók mögé a Dance4Ever tagjai, és azonnal lejátszották a "Tiéd a szívem" muzsikájukat, közben Flash Jr, a duó egyik tagja "A kezek, a kezek, a kib*szott kezek."-kel hangolta a közönséget - nagy sikerrel. A hangulatfokozásról két szexis táncoslány is gondoskodott, akiket a férfi vendégek egy része szájtátva figyelt.

A nagy pörgés alatt megszomjaztam. Na, akkor irány italkimérés helyszíne, ahol pultos lányok a zenék ritmusával ellentétben, lassan szolgálták ki a vendégeket, így a rövid sor ellenére - az est egyetlen negatívumaként - 13 percnyi várakozás után kaptam meg az italomat.

A kortyolgatás közben csaknem elfelejtettem, hogy hamarosan érkezik az est kiemelt vendége, az Erős vs, Spigiboy páros, így villámléptekkel a discospulthoz igyekeztem, ahol a "Csúcs ez party" forgott a Dance4Ever utolsó dalaként, majd röviddel fél kettő előtt átvették a stafétát "Spigiék". Ők több saját dalt, mint a "Rég várok valakire" vagy az Induljon a banzájt játszották, amit Erős Attila igazi kuriózumként, élőben énekelt el. Az estét Nagy Tibi zárta.

A fáradhatatlan közönség nagy része végig táncolt a kiváló zenéket felsorakoztató "dancemixek"-re, míg a többiek kellemes környezetben italozgattak, jól érezték magukat.

Az az érzésem, hogy nem utoljára jártunk itt.

Bíró Zsolt

[2005.11.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még