2024. május 19. | vasárnap | Ivó, Milán nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Rekordot döntött az R&B üdvöske
Justin Bieber lenyomta Cheryl Cole albumát
Képgalériák
Cheryl Cole és Britney Spears
Kapcsolódó Kiadványok
Britney Spears: If U Seek Amy
Britney Spears: Blackout
Britney Spears: Femme Fatale
Kapcsolatok
Cheryl Cole
Britney Spears

"Oops, I duet again!" - duettekkel jelentkezik a pop angol hercegnője  

WILL.I.AM célja, hogy Cheryl Cole karrierjét Föld körüli pályára állítsa, ehhez pedig egy újabb izgalmas duettpartnert választott. Ezúttal a dögös Cole egy talán még nála is dögösebb, és nyilvánvalóan jóval tapasztaltabb partnert kapott: Britney Spears-t, akit mostanában leginkább az X-Faktorbeli mentorsága foglalkoztat.  

A rapper, aki Cheryl-t menedzseli és Britney-vel is dolgozik, úgy véli, hogy a két X-es szereplő közös munkája hatalmas dobás lesz.

Az Oops, I Did It Again énekesnője az amerikai X-Faktor második szériájában ül először a zsűritagoknak fenntartott székek egyikébe, míg Cole az első sorozatban tűnt fel egy rövid időre.

Will a The Sun című brit magazinnak azt mondta: „Britney nagyszerű lenne Cheryl-lel. Mikor Britneyvel dolgoztam, már volt négy dalom Cheryl-től.”

A Voice című, szintén zenei tehetségkutató mentora – aki Cheryl Cole brit és amerikai karrierjét is menedzselte – már afelé is tett lépéseket, hogy egy Rihannával közös duett is létrejöjjön. Nem ezek lennének az első próbálkozások az énekesnőnek a közös munkák terén: a rapper Check It Out című slágerén ő és Nicki Minaj is közreműködött.

„Mondtam Rihannának, hogy van egy lány, akit Cheryl Cole-nak hívnak és ő a pop hercegnője Angliában. Mondtam az embereknek Amerikában, hogy együtt kéne működniük. Remélhetőleg ez hamarosan meg fog történni" - ecsetelte a rapper.

Mellesleg jól néz ki

A közös munka nyilvánvalóan jót tenne a mostanában mentorságával foglalkozó Britney Spears-nek is, aki az elmúlt évtizedet tekintve leginkább botrányos viselkedése révén tudott reflektorfénybe kerülni. A nehezén viszont ma már túl van, karrierje ismét felfelé ível, szépsége is megérett, és ezt meg is mutatta nemrég az amerikai X-Faktor közönségtalálkozóján.

Az egykori tinisztár dögös vörös miniben jelent meg az eseményen, szőke haja laza fürtökben omlott vállára, miközben a fotósok kereszttüzében fogadta az autogramkérő rajongók üdvözletét.

Az énekesnő Demi Lovato mellett az amerikai X-Faktori 2012-es szériájának másik új zsűritagja. A két sztár azután került a tehetségkutató fókuszába, hogy Simon Cowell (mentor és producer, a Syco nevű produkciós cég vezetője – a szerk.) úgy döntött, lecseréli az előző sorozat női mentorait, az alacsony nézettségi adatokra hivatkozva.

-kiko-

 

[2012.06.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még