2024. május 20. | hétfő | Bernát, Felícia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Így haknizik DJ Szatmári
DJ Szatmári megtalálta a rekedt hangú énekesnőt, Puskás Jucust
Képgalériák
DJ Szatmári Nyíregyházán
Kapcsolatok
DJ Szatmári

DJ. Szatmári a Nyíregyházi Főiskolán sem okozott csalódást

Két órás szettel lepte meg a Nyíregyházi Főiskola közönségét DJ. Szatmári, április 18-án, hétfőn.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő lemezlovas nem egyedül érkezett a Hallgatói Centrumba, hanem magával hozta Jucust is, aki a buli második részében élőben adta elő az Égess el, a 100 évet várnék saját dalokat és a legújabb Balatoni nyár feldolgozásukat.

Az éjféli kezdésre szinte teljesen megtelt a tánctér. DJ Szatmári lemezes táskával a kezében „átvánszorgott” a tömegen, majd rövid összeszerelést követően bele is csapott a bakelit illetve a zenék közé. Spy The Ghosttal kezdett, majd a saját szerzemény, a „100 évet várnék” című dal forgott. Igaz ekkor ez még csupán bakelitről szólt, de a mihez tartás végett a DJ bejelentette, hogy egy óra múlva élőben is elhangzik a dal. Na, ezt már én is megvárom! – gondoltam magamban. Mire ezt kigondoltam már is San Francisco utcáira kerültünk a Global Deejays jóvoltából. Felkészültünk a bulizásra? – kérdezte közönséget a szabolcsi lemezlovas. Nyílván a válasz egyértelmű igen volt, így következhettek a legjobb dalok szépen libasorban. Felcsendült a 89ers–tól a World, de a Cascada Everytime we touche a Scooter Suavemente és a Party Pimpz Holiday muzsikája is nagy sikert aratott. Ezt követően a közönség és Szatmári közösen énekelték el a „Szájber gyerek” kultslágert. Számomra a legnagyobb meglepetést a Woodoo&Serano Blood is pumpin dala okozta. Hihetetlen hangok, amelyek leginkább láncfűrészelésre, gyors kalapácsolásra hasonlítható. Döbbenet, elsőre ezt éreztem, majd körülnéztem és láttam, hogy közönség élvezi a „muzsikát”. Nincs mit tenni kénytelen voltam elfogadni, hogy még edződnöm kell az ilyen pörgős bulikhoz.

Közben persze megérkezett Puskás Júlia, alias Jucus, akinek dögös hangja elvarázsolta a közönséget, köztük engem is. Két táncosával remek kis mini koncertet tartottak. Az „Égess el”-lel kezdtek, majd jött az új sláger a „Balatoni nyár”, végül a „100 évet várnék”- kal köszöntek el. Az estet az Ámokfutók Csak a hold opusza zárta.

A buli összességében rendben volt. A vendégek jól szórakoztak, sőt Szatmári is végig pörögte a bulit. Látszott, hogy élvezi, amit csinál, és lételeme a szórakoztatás. Mindent elkövetett, hogy a bulizók jól érezzék magukat. Ez remekül sikerült!


Bíró Zsolt

[2005.04.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még