2024. május 17. | péntek | Paszkál nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Pink szerint belül mindannyian rózsaszínűek vagyunk!
Pink ismét fellép Budapesten
Százezrek kíváncsiak Pinkre - érdekességek az énekesnőről
Exkluzív interjú Pinkkel
Képgalériák
Pink sajtótáj előtt
Kapcsolatok
P!nk (Pink)
Kapcsolódó események
Kapcsolat koncert - Pinkkel
[2006. június 18.
vasárnap délutántól]

Pink már itt melegít a Kapcsolatra

Exkluzív fotók Pink érkezéséről és legfrissebb hírek a koncertről.

Pink szombaton érkezett Budapestre, némi pihenő és átöltözés után már a sajtó részére tartott tájékoztatóra sietett a csodálatosan megújult Corinthia Grand Hotel Royal (Valetta) termébe.

Természetesen hatalmas érdeklődés rengeteg fotós és tv stáb várta a nagy pillanatot, hogy belépjen a terembe, de nekem (a zene.hu-nak) óriási szerencsém volt, hiszen engem kértek meg készítsek néhány képet, amikor a SONY BMG képviselői Ágnes és József átadnak egy csodálatos virágcsokrot a művésznőnek a Sony Bmg nevében.

Majd a teremben invitálták Pinket, ahol már mindenki feszülten várta a pillanatot mikor nyílik az ajtó és lép be a sajtótájékoztató főszereplője, ami pillanatokon belül meg is történt a fotósok vakui villantak – na erről sajnos lemaradtam, mivel én mentem be a terembe utoljára így csak hátulról figyelhettem az eseményeket, de ezekért a valóban exkluzív képekért megérte lemaradni a fotós tülekedésről az első sorokban.

A sajtótájékoztatót a T-Mobile részéről G. Németh György nyitotta meg és némi bevezető után át is adta a szót a sajtó képviselőinek, hogy kérdezhessenek, itt inkább bulváros kérdések hangzottak el, amit nem is szeretnék külön kiemelni, semmi extra nem volt.

Viszont a koncerttel kapcsolatban több változás is van ill. lesz este, ugyanis a hatalmas színpad az eddig megszokott helyéről átkerült a Vároligeti fasor magasságába és megfordították, azaz nem a felvonulási tér felé, hanem a Hősök tere felé néz a színpad. Erre azért volt szükség mert épül az 56-os emlékmű és nem lett volna elég hely a több százezres tömeg befogadására. Sok kivetítő és hangfal teszi messziről is élvezhetővé a bulit.

Továbbá nem árt egy jó kényelmes cipőt kiválasztani az otthoni kollekcióból, mivel több száz méteres körzetben minden utca le van zárva így csak gyalogosan lehet a helyszínt megközelíteni. Lezárják az Andrássy utat a Kodály köröndtől fölfelé, valamint a Dózsa György út Keleti pu. és a Hősök tere közötti részt, valamint fél héttől lezárják a kisföldalatti megállóját is. Valamint módosított útvonalon vagy éppen nem járnak délután a trolibuszok! Tehát kényelmes cipőt fel és irány a bulizók tere!

Aki esetleg még nem tudná mi vár rá ma este koncertileg NOX, THE TARANTINOS és természetesen - kilenc óra körül - PINK őrület.

-BK-

[2006.06.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » vonós [2024.05.16.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.15.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még