2024. május 19. | vasárnap | Ivó, Milán nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Sterbinszky
Hamvai P.G (Hamvai Péter Lóránd)
Karányi Dani
Kapcsolódó események
Nyárzáró Marcus Schulz party
[2006. augusztus 19.
szombat este/éjjel]
Nyárzáró Miller Party
[2006. augusztus 18.
péntek este/éjjel]

Ismét sztár DJ a Palaceban

Eddig felejthetetlen nyarat tudhat maga mögött a népszerű siófoki klub. Vendégül látták a világ DJ-elitjét, idén játszott náluk Tiësto, Ferry Corsten és Boy George is - hogy csak a legnagyobbakat emeljük ki a több mint tíz külföldi fellépő közül.

Sajnos azonban hamarosan elmúlik a nyár, kezdődik az iskola vagy vissza kell támolyogni a munkahelyre. De nem adják ám olyan könnyen magukat! Búcsúztasd velük a nyári szezont egy rendkívüli kétnapos partin, ahol a várva várt külföldi sztárvendégek mellett a helyi partiélet legnagyobb kedvencei szolgáltatják a talpalávalót.

A Nyárzáró Miller Party-n augusztus 18-án a tavalyi DJ Mag lista bronzérmesével, az évek óta feltörekvő leideni ifjonccal, Armin van Buurennel (képünkön) kedveskedünk Nektek. Armin van Buuren az ASOT Tour keretén belül látogat el. Az A State of Trance 2006 Armin van Buuren legújabb dupla mixalbuma, amit a magyar rajongóknak egy három órás szettben prezentál a holland művész. Az Armada turnéval idén egész nyáron át Ibizán kápráztatta el közönségét, itt az ideje, hogy végre kishazánkban is újra bebizonyítsa, hogy miért Armin van Buurent tartja a szakma a legígéretesebb ifjú tehetségnek.

Csakúgy, mint Tiësto fellépése során, különleges hang- és a látványelemekkel készülnek, hogy még emlékezetesebbé tegyék az élményt. Armin Gardenbeli játékát egy időben az Arénában is és a Lounge-ban is élvezheted. A holland DJ mellett a kertben előbb Sterbinszky vs. Toto Jr. különleges szettjét, majd a Trancetream.FM-es Inpieces játékát hallgathatjátok.

Az esemény második napján, a Nyárzáró AXE Click Party-n is egy olyan művészt köszönthetünk a Palace DJ pultjában, aki még sosem játszott klubban. Markus Schulz rajongóit sötét, elgondolkodtató, dallamos produkcióival és DJ szettjeivel kápráztatja el világszerte. Olyan vibrálást ragad meg a trance-ben, amit azelőtt csak a house-ban hallhattunk. Markus Schulz legnagyobb erénye, hogy intelligens melódiát és hitelességet hozott a trance-be. Te is megcsodálhatod Markus Schulz játékát élőben, ha augusztus 19-én ellátogatsz a Palace Dance Clubba, ahol az amerikai DJ az Arénában kápráztatja el egyedi hangzásvilágával rajongóit.

A Gardenben mindeközben a két rezidens, Hamvai P.G. és Karányi speciális szezon closing szettjét élvezhetitek. A Lounge-ban pedig Mgee + Cooky funky & r'n'b szettjére rophatják a könnyedebb zenei stílus kedvelői.

Ismételten online jegyrendelési akció

A http://palace.arminvanbuuren.hu oldalon megvásárolhatod elővételben a kétnapos jegyet, amelynek ára 6500 Ft, valamint az első napra szóló belépőt, ami 5000 Ft-ba kerül. A második napra jegyek csak a helyszínen kaphatóak 3000 Ft-ért.

[2006.08.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még