2024. május 20. | hétfő | Bernát, Felícia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
TRB lemezbemutató 2005 május 6

T R B lemezbemutató koncert, PeCsa

A TRB kb. másfél évvel korábban még (Tunyó) nevét jelentette, azaz TUNYOGI ROCK BAND és a zenekarból valókiválása után, megtartva a TRB nevet avanzsált THE ROCK BAND-dá az együttes.

Amikor két-három héttel korábban megláttam a koncert plakátját, rögtön felkaptam a fejem egy különös mondatra -a nők és a gyerekek ingyen jöhetnek be. Ez tényleg fantasztikus ötlet, végre valakiknek eszébe jutott, hogy összehozzák a családokat és mint régen családi program lehet a koncertlátogatás. Sőt ki tudja lehet, hogy éppen valamely koncerten való találkozásból lett aztán szerelem és annak gyümölcseként egy vagy két gyermek, akik a szülőkkel közösen mehetnek koncertre.

A médiában amúgy is divatos téma, hogy „..hogy ismerkedtetek meg apuval?” c. reklámok, hát igen itt is elhangzott, hogy látod fiam a zenész bácsit a színpadon, amikor anyut megláttam még az 19xx -as koncerten a világítás fényében ……..!

De térjünk vissza a tegnap estéhez, amit bevezetőmben írtam bejött és tényleg sok család együtt érkezet különböző korosztályú gyermekekkel. A színpad nagyon jól sikerült, kétszintes volt, amit a koncert alatt Zefi körbe is rohangált egy párszor. A buli előtt kicsit lassan gyűlt a közönség a kezdésre várva még lehetőség volt pár relikviát cd-t is beszerezni az otthoni gyűjteménybe, valamint az OLD MAN’S Pub standjánál megismerkedni a pubbal, ahol minden este jobbnál jobb zenekarok lépnek fel.

Az első rész picit lanyhára sikerült, de hála istennek mindenki megtalálta a helyét és egy fergeteges buli kerekedett belőle. A koncerten mindenki megcsillogtatta tudását Závodi gitárral, Kékesi (Bajnok) László basszusgitárral, Donászy a doboknál, Lukács gitárral és Zefi a billenytűknél.
Volt minden, ami egy igazi rock bulihoz kell, hatalmas gitárszólók, gitár párbaj és az élet fintora pont tegnapi cikkemben hiányoltam a dobszólót, hát itt volt és nem is kevés pergős erőteljes csoda.

A gitár szekciónál főként show-val Lukács kényeztette a közönséget –de Ő még a fiatal korosztályt képviseli-, így nem is csoda.
A koncerten elhangzottak, a -kötelező játszani- kategóriájú számok, de mivel lemezbemutató koncertről volt szó az új album, a Születtem, szerettem c. dalai voltak az irányadóak.

A számok között, megszakítva a programot egy meglepetés is volt, az OLD MAN’S Pub jóvoltából (ahol egyébként rendszeresen játszik a banda), egy csodálatos tortával lepték meg Zefitéket, amin Bajnok-Zefi és egy 25-ös szám volt látható!

A koncert alatt egyébként rendszeresen bevonták a közönséget is volt kérdezz felelek, közönség énekeltetés sikoltás, fergeteges taps és minden más.

Természetes -és mondanom sem kell- az este fénypontja volt, amikor színpadra lépett Tunyó ( Tunyogi Péter), néhány szám erejéig, amit a közönség kitörő örömmel fogadott és tapsviharral köszönt meg. És közkívánatra volt ráadás is bőséggel.

Itt azért meg kell jegyeznem, lett volna még egy titokzatos vendége a koncertnek, ami nyílt titokként Révész Sándor (ex Piramis) lett volna, de ez sajnos nem valósult meg technikai okok miatt, amit magam részéről nagyon sajnáltam.

A koncert után még az arra meghívottaknak volt egy kis bankett is, ahol a zenész társadalom krémje és az ott megjelentek a zenekar beszélgethetett és hideg és meleg ételeket is fogyaszthatott, ami szintén jól sikerült a zenekar tagjait a kötelező interjúk után csatlakoztak az egybegyűltekhez. Ami jelezte a hangulatot, hogy hajnali fél egy táján már a rendezők udvariasan, de jelezték jó lenne már menni, pedig még szívesen töltöttünk volna el néhány órát együtt! De úgy gondolom a következő buli után, majd folytatjuk a beszélgetést..!

Végül köszönet mindenkinek, aki segített, hogy ott lehessünk a koncerten.

-BK-

[2005.05.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még