2024. május 21. | kedd | Konstantin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
KÉRDEZD MALEK ANDREÁT!
Kapcsolódó cikkek
Malek Andrea „Best of” albummal jelentkezik
Malek Andreát kérdezhetik a Sztárfórumban!
Szeretem nézegetni a munkám eredményét!
Kapcsolatok
Malek Andrea
Serbán Attila
Musical
Kapcsolódó események
I love a Piano
[2006. október 9.
hétfő 19:00]

Elvarázsolta a közönséget

2006. október 9-én este 19 órai kezdettel láthattuk a Fészek klubban ”I love a piano” címmel Malek Andrea és Walter Lochmann közös estjét, ahol Serbán Attila volt a vendég előadó.

A Fészek klubban összetolt székeken, nagyon nagy szeretettel várta a közönség Malek Andreát. A teremben egyetlen ülőhely sem maradt üresen, minden talpalatnyi helyet elfoglalt a rajongók lelkes tábora. Andrea a sötétből bukkant elő, mint egy ragyogó fénysugár. Meg is állapítottam magamban, hogy egy kicsit sem öregedett, ugyanolyan tüneményes és bájos, tündöklően szép nő, mint 15 éve, ha nem jobban.

Ahogy énekelni kezdett minden tekintetet magára vonzott, tátott szájjal hallgattuk ezt a magával ragadó jelenséget. Andrea annyira természetesen mozgott a színpadon, és olyan közvetlenül társalgott a közönséggel, hogy úgy éreztem régi barátok vagyunk. Egyetlen szavával és pillantásával ledöntötte a közönség és a színpad között lévő, olykor áthidalhatatlan távolságot és hirtelen belecsöppentem életem egyik legemlékezetesebb előadásába.

Malek Andrea igazi színésznő, előadóművész. Egyenes őszinteségével, nagyon kifejező mimikájával és tehetségével teljesen elvarázsolta a közönséget.

Különleges műveket hallhattunk a színésznő egészen egyedi tolmácsolásában. Elhangzott például egy dal a Sakk című musicalből, ami a színházi előadásból kimaradt; de felidéztük Lisa Minellit is, ahol Walter Lochmann a zongoránál egy személyben alakította az eredetiben elhangzott 2 zongoraművész előadását.

Andrea igazi NŐ, csupa nagy betűkkel. A mozgása a hangja és a személyisége sugárzó. Énekelt musicalt angolul, tangót németül, előadott szomorú, szívszorító dalokat és vidám, komikus sanzonokat, de édesapja Malek Miklós szerzeményét is hallhattuk tőle. Walter Lochmann pedig fantasztikus zongorista, igazi virtuóz, csodálatos összhangban zenéltek együtt, mint akik már hosszú-hosszú évek óta együtt dolgoznak.

Az est meghívott előadója Serbán Attila volt, aki szerényen lépett a színpadra, de olyan áttörő erővel énekelt, annyi érzést vitt ő is az előadásába, hogy beleremegtek a falak. A duettjük is hibátlan volt, egészen beleborzongtam. Nem hittem volna, hogy egy ilyen zenei előadás lehet ennyire kreatív, humoros és közvetlen, nem gondoltam volna, hogy egy fárasztó nap után ennyire önfeledten feledkezem majd bele a hangok világába. A több mint két órás műsor során számomra az egész világot megjelenítették a színpadon.

- Napsugár -

[2006.10.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még