2024. május 20. | hétfő | Bernát, Felícia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Desperado
Képgalériák
Zsolti (Desperado) snowboardozik

Zsolti (Desperado) idén is snowboardon pihent

Immáron lassan hagyománnyá válik, hogy Zsolti, az új év elején kedvenc téli sportjának hódol.

Nagy örömére most sem volt ez másként, hisz - csakúgy, mint az elmúlt évben - most is snowboardozni indult. Ausztria, Salzburg tartományáig meg sem állt, hogy hatalmas hegyeket és nagy havat találjon.

A DESPERADO tagja a festői környezetben fekvő kisvárosban, Bad Hofgasteinban töltött egy hetet. A városka utcáin, terein még nyoma volt a karácsonyi hangulatnak, esténként gyönyörű fényekben pompázott a környék.

Már a szálloda erkélyéről csodás volt a kilátás: "égig érő" hófedte csúcsok és szikrázó napsütés várta rögtön az érkezéskor. Egymásba érő óriási sípályák, rengeteg felvonó és persze a pályák mentén lévő teraszos vendéglők csalogatták a téli sportok hódolóit.

Zsolti sem várt sokáig, deszkáját hóna alá kapva elindult a felvonók felé. Volt mit gyakorolni közel egy évnyi kihagyás után, de napról-napra jobban ment a száguldozás, a hatalmas lejtőkön. Napközben fáradhatatlanul a deszkán próbált maradni, esténként pedig termálfürdő és szauna várta.

Zsolti bevallotta: "Voltam részese hatalmas eséseknek, bukásoknak, de szerencsére kutya bajom!" :o) Rengeteg gyerek síelt és snowboardozott, hihetetlenül ügyesen. Volt, aki lovasszánnal közlekedett, volt, aki korcsolyával vagy nadrágféken, de olyan is volt, aki snowbike-kal. Ez a szerkezet a biciklire hasonlít, csak kerekek helyett sítalpai vannak, valamint a rajta ülő is kicsi sítalpakat rögzít a lábára, és így egyensúlyoz a hegyoldalról lefelé csúszva...

Az egész napos, aktív sportolás után, hulla fáradtan, de fülig érő szájjal, jól jött egy kis pihenés. "Sajnos az egy hét hamar eltelt, de talán még itthon, a hegyekben lesz még deszkázásra alkalmas havas lejtő. Ebben bízva, remélem felkeltettem egy kicsit mindenki érdeklődését, és annak külön örülnék, ha egyre többen próbálnák ki és szeretnék meg valamelyik téli sportot!" - mondta Zsolti.itek

A téli programokról is és egyebekről is kérdezhetitek a Desperado együttest a most indult fórumben az együttes honlapján.

[2005.02.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még