2024. május 19. | vasárnap | Ivó, Milán nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Rúzsa Magdi békére vágyik
Rúzsa Magdi: „Erről nem beszélhetek!”
Rúzsa Magdi tollal járja csütörtöktől az országot
Rúzsa Magdi tombolt örömében
Képgalériák
Rúzsa Magdi szülinapi tájékoztató
Kapcsolódó Kiadványok
Rúzsa Magdi: Ördögi Angyal
Kapcsolatok
Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi viseli a nadrágot a csapatban

Bár ez nem derül ki legújabb videoklipjéből, de ő mondja meg segítőinek, hogy merre van az előre.

Nemrég Rúzsa Magdi partyján jártunk, ahol több dologról is tájékozódhattunk. Például, hogy Magdi 21 éves, tehát innentől kezdve Amerikában is kiszolgálják sörrel a bárokban. De ez csak egy apropó volt az ünneplésre, a komolyabb része a dolognak, hogy megjelent a bemutatkozó lemeze, amiről Magdi Závodi Gáborral, a lemez producerével, és Bérczes Ádámmal a CLS kiadó vezetőjével beszélgetett.

Szereti a lírai dalokat

- Az döntötte el, - a lemez készítésének csapásirányát - amit én akarok - mondta Magdi, mikor a műsorvezető a lemez elkészítésének irányáról érdeklődött. Látnotok kellett volna, ahogy a műsorvezető arcán lecsorgott a döbbenet. - Nagyon szeretem a szép lírai dalokat, amikbe érzelmeket lehet belevinni, és nagyon szeretem a pörgős rock zenét. Ez volt a jó irány. Gábor ezt tudta, és e szerint csináltuk. És ebben a témában folyt végig a beszélgetés. Tehát Magdi megmondja mit akar, és profi segítői tanácsaikkal lendítgetik előre a tökéletesség felé. 

Závodi Gábor elmondta, fel volt készülve, hogy egy olyan hölgy érkezik, aki nagyon jól tud énekelni, hiszen nézte a műsort, és találkozott már Megasztárosokkal korábban is. Fő feladatának azt tartotta a lemezkészítés és az előkészítő munkák során, hogy a hisztilehetőségeket elkerülje, és a nyugodt munkafeltételeket biztosítsa.

Száz dalból válogattak

A munkálatok közel száz dallal indultak, aztán elkezdték szűkíteni a kört, és mikor Závodi bekapcsolódott, már olyan húsz körüli dalból válogatták ki a végső tracklistát. Az énekesnő saját dala is van a lemezen, ami megint csak nem szokásos egy Megasztárostól. Több dal szövegét is ő írta.

A lemez kimondottan nem trendi, tudatosan teljesen akusztikus lemezt akartak csinálni, mert a lemezt még 20 év múlva is hallgatható élménnyé akarták tenni. Ezt az idő fogja eldönteni, lehet, hogy a Megasztár 24-ben majd ezen dalok közül lesz választanak a versenyzők a kötelező program.

Magdi tudja mit szeretne, de nem árulja el

Magdi elmondta, hogy a gyorsan jött siker ellenére van még miért dolgoznia. Továbbra is tanulni fog, hiszen saját bevallása szerint akad elsajátítanivalója. Terveiről nem beszélt, hiszen nem szeret semmit elkiabálni. Tudja, hogy mit szeretne, de majd akkor mondja el, amikor megvalósulnak, vagy legalábbis a megvalósulás közelében vannak.

A jövő év lemezbemutatóval fog kezdődni, valószínűleg lesz bemutatókörút, várható több klip is a lemezről. Persze Magdi döntésétől függ az egész, hiszen ő a csiszolatlan gyémánt, és a saját céljának elérése az ő kezében kell, hogy legyen. (Ahogy mondta ismét döbbenetlavina a műsorvezető arcán.) Az azért viszonylag biztosnak tűnik, hogy élő koncert sorozat lesz, viszont áruházi, parkolói félplayback koncertek nem várhatóak.

A beszélgetés után megnéztük Magdi klipjét az Aprócska Blues dalára. A kisfilm története szervesen kapcsolódik az újdonság mondandójához és eredetéhez: egy inflagrantit és annak következményeit mutatja be, a fájdalmas tettenérést, amikor valaki rajtakapja partnerét egy harmadik szereplővel szerelmeskedés közben.

Meghökkentő klip készült

A videó egy másik aspektusból is igen érdekes, hiszen az egész történet visszafele pörög le előttünk, ezzel nem kevés fejtörést okozva a nézőnek. A fő ötletgazda Herz Péter, a klip rendezője volt, aki elmondta, hogy Magdival egyeztetve a cél egy meghökkentő és nem szokványos klip elkészítése volt, - hiszen a dal sem egy hétköznapi pop dal - mely felkelti a néző érdeklődését és a klip többszöri megnézését igényli, míg a történet teljesen összeáll.

A klip után meg jön a nagy meglepetés, a torta a lemezborítóval. Az eseményen ott volt Soma Mamagésa, Presser Gábor és Novák Péter.

SirOesh

[2006.12.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még