2024. június 3. | hétfő | Klotild nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Balkan fanatik
Kapcsolódó cikkek
Balkan Fantik - új klip készül
Micsoda szamárság! Állati klipet készített a Balkan Fanatik
Kapcsolatok
Balkan Fanatik

Honlapértékelő: Balkánék fanatikus weboldala

Egy szépen kidolgozott nem túl cicomás honlapot szeretnék bemutatni, ami azért tartogat meglepetéseket is az érdeklődőknek.

Nagy bánatomra azonban hiányoznak a hírek és az érdekességek is. Nem mondhatom, hogy az oldalak rosszak, inkább csak további fejlesztésre szorulnak.

Röpke másodpercek után máris felcsendül a zenekartól már jól megszokott zenei stílus, mely után csak némi nyelvi eligazodást követően léphetünk be a BF honlapjára. Bár, ha csak egy üzenetet szeretnél küldeni nekik, és egyébként se fárasszanak a menüpontokkal, a kezdőlapról máris megteheted azt.
Én, bár kíváncsi természet vagyok, most csak a magyar nyelvű lapokkal ismertetlek meg benneteket, ezek is bővelkednek majd az információban.
A nyitóoldalon az aktualitásokról tájékozódhatunk, ahol időrendi áttekintést találunk a fellépésekről. Sőt egy szaladgáló hírcsíkon arra buzdítanak, hogy a VOLT fesztiválon is csápoljunk a fiúknak. Az oldal alján szinte könyörög egy hiperlink, hogy töltsük le a zenekar új klipjét.

Magunkról: ezen főmenü pontban találjuk meg az aktualitásokat, Lepe és Jorgosz életrajzát, a Balkan Fanatik életének legfontosabb mozzanatait, valamint a zenekar ars poeticája is itt olvasható. A legutolsó a sorban a sajtószoba, ahol a cikkeket, interjúkat találjuk.

MP3: Nem sokan vannak manapság, akik ne tudnák, mit is rejt a két betűből és egy számból álló mozaikszó. Így bizonyára nem meglepő, ha elárulom, hogy a zenekar legütősebb dalainak rövid részleteibe hallgathatunk bele. Azonban letölteni nem érdemes a zenéket, hiszen azok csak egészben szólnak igazán jól.

Képek: A tagokról, az együttesről és a klipforgatásról is böngészhetünk fotókat, de találunk itt igazán ropogós friss képeket is. Sajnos azonban ezek elég aprókák, melyeket nem lehet kinagyítani sem. Reméljük a közeljövőben lesznek eseményenként is galériák az oldalon.

Kapcsolat: Ne légy rest, ha valami érdekel írj a zenekarnak bátran egy mail.

Letöltések: Szegényes mennyiség, ami nem megy ugyan a minőség rovására, mégis sajnálatos, hogy kevés a nagy felbontású kép és csupán csak egy háttérkép árválkodik a menüpont alatt. Kérünk még!

Albumok: A kislemezeket és az ez idáig megjelent egyetlen nagylemezt ismerheted meg itt.

Mindent egybe vetve nem túl színes a kínálat én mégis szeretem ez a honlapot. Valószínűleg azért mert nagyszerű a zene, hát ne bántsuk a zenészeket egy kissé hiányos honlapért, nemde? Alapvetően minden, ami kellhet, itt megvan.

mori

[2005.07.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
A nap, amikor öt esztendő...

Dimash nagykoncert Budapesten
Dimash Qudaibergen, a kazak énekes , teltházas, nagyszabású,...

Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
beszámolók még