2024. május 20. | hétfő | Bernát, Felícia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
A fellépők következő programjai
Plázs - Pünkösdi szezonnyitó koncertek
[2024. május 17. - 20. ]
Kispál és a Borz: Beszorult mondat turné
[2024. május 20.
hétfő 19:00]
Tábor Fesztivál
[2024. augusztus 28. - 31. ]
Tábor Fesztivál
[2024. augusztus 28. - 31. ]
Kispál és a Borz koncert
[2024. december 30.
hétfő 19:00]
Cikkek a fellépőkről
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Republic 35 jövő februárban az MVM Dome-ban - jegyek itt
Quimby - Class & Roll az MVM Dome-ban: jegyek itt!
"Minden koncertünk összművészeti esemény” - Quimby Class&Roll az MVM Dome-ban
     
  Jegyvásárlás
VOLT Fesztivál
Dátum: 2006. július 5. - 8.
Helyszín: Volt Fesztivál helyszíne
Kapcsolat: Balázs Elemér, Bëlga, Bikini, Black Out (Black-Out), Blind Myself, CH.I.P. (Challenger in Pieces), Depresszió, Dolly Roll, Edda Művek, Fenyő Miklós, Hiperkarma, Hobo Blues Band, Hooligans, Kispál és a Borz, Kistehén Tánczenekar, Moby Dick, Mystery Gang, Nero, Pajor Tamás, Pet Shop Boys, Quimby, R-GO, Republic, Superbutt, Sziámi, Tankcsapda, The Cult, Váczi Eszter és a Szörp, Yonderboi, Žagar
 
     

Öt színpad programja

A VOLT honlapján olvasható a fesztivál öt legnagyobb színpadának részletes programja. Bár a line up még nem 100%-os, végre kiderül, hogy mely napokon és hány órakor játszanak a Soproni Nagyszínpad, a djuice-Nokia Arena, a Coca-Cola Soundwave Színpad, a Café és a Kisalföld Buliszínpad fellépői.

A programból kiderül, hogy a már korábban nyilvánosságra hozott nevek mellett több érdekesség is várja a VOLT-ra érkezőket. A Kispál és a Borz tagjai például mindvégig jelen lesznek a helyszínen, hiszen a csapatból többen, többféle felállásban is színpadra lépnek (Kispál, csendesülős, Kiscsillag). Kiscsillag első slágere egyébként a napokban megjelenő VOLT FESZTIVÁL KLUB CD-n lesz hallható először!

A Soproni Nagyszínpad a szokásoknak megfelelően naponta öt koncertnek ad otthont. A nagy nemzetközi nevek ( The Cult, Pet Shop Boys, Fun Lovin' Criminals, De Phazz) mellett a klasszikus fesztiválbandák közül többen ( Kispál, Tankcsapda, Moby Dick, Quimby) itt lépnek fel, de ugyancsak a Soproni Nagyszínpadon (a Cult előtt!) lép újra színpadra a hazai fesztiválok közül egyedül a VOLT-on az F.O. System!

A djuice-Nokia Aréna az idei évben is színes programot kínál. A kora délután induló műsorban rock-, és alterock bandák mellett nagy visszatérőként találkozhatunk a Sexepillel és Pajor Tamással. A mexikói Los de Abajo és a brit Mattafix ugyancsak itt lép fel, akárcsak az osztrák Bauchklang, Metthew Herbert, a Kraftwerk-őstag, Karl Bartos és a Mo' Horizons.
A sátor partikínálata is erősnek ígérkezik: az első napon itt lép fel Dj Food, majd Andy C, Scam és Josh Wink . A hazai csapatok közül például a Belga, a Hiperkarma, a Sziámi és Yonderboi is a djuice-Nokia Aréna vendége lesz.

A "rocksátor", a Coca-Cola Soundwave Színpad megnövelt küzdőtérrel, és a szokásosnál is erősebb programmal várja a fanokat. Csak néhány név a sok közül: Hooligans, Edda, Republic, Hobo Blues Band, Depresszió, Black Out, Supertbutt, Blind Myself, Bikini.

A Café , a VOLT "ékszerdoboza" 2006-ban is minőségi programmal, jazzkoncertekkel, partikkal, hazai- és világsztárokkal, színházi előadásokkal várja vendégeit. A Kyoto Jazz Massive mellett itt lép fel többek között Federico Aubele és zenekara, akiknek albumát producerként jegyzi a Thievery Corporation. Idén is eljön a Dela Dap! és jó néhány dj mellett Alan McGee, a Death Disco-ból ismert neves brit producer. A hazai színekben találkozhatunk többek között a Balázs Elemér Grouppal, a Zagarral, a CHIP-pel és a Váczi Eszter vezette Szörppel.

A Kisalföld Buliszínpadon - nevéhez méltón - minden este a buliról szól. Amikor Fenyő Miki koncertje véget ér a Nagyszínpadon, az utcabál itt folytatódik Marót Vikivel és a Nova Kultúrzenekarral, de eljön az R-GO, a Dolly Roll, és az idei év szenzációjaként a Neoton Família sztárjai is. Számos fellépő mellett a Kistehén Tánczenekar, a Mistery Gang és a Méhek is itt lép színpadra, de a gyerekprogramok otthona ugyancsak a Kisalföld.

Bérletakció VOLT Fesztivál klubtagoknak

A tavalyi évben életre hívott VOLT Fesztivál Klub tagsága egyre népesebb, ha minden jól megy, napokon belül eléri a tízezer főt!
A VOLT Klubosok számára az idei évben is bérletvásárlási akcióval kedveskedünk. Mindazok a VOLT Klubtagok, akik a www.volt.hu/klub oldalon június 20-ig vásárolnak bérletet, a belépő mellé kupont kapnak ajándékba, amellyel a VOLT Fesztivál területén működő VOLT BOLT-ban értékes VOLT-os tárgyakat (pólót, sapkát, passtartót, stb.) vásárolhatnak.

2 bérlet vásárlása esetén 1800 Ft-os kupont,
3 bérlet vásárlása esetén 3000 Ft-os kupont,
4 bérlet vásárlása esetén 4500 Ft-os kupont,
5 bérlet vásárlása esetén 6000 Ft-os kupont,
6 bérlet vásárlása esetén 7000 Ft-os kupont
adnak a szervezők ajándékba.

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még